Program


FilmSzerda - A hely

FilmSzerda - A hely

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. július 10. szerda, 20:00

A HELY

olasz film, 113 perc, 16 éven aluliak számára nem ajánlott

Mindannyian vágyunk valami olyanra, amit az életünkben eddig nem tudtunk elérni. Egy titokzatos férfi - filmünk főszereplője - egy névtelen HELY-en, egy presszóban fogadja a hozzá fordulókat, akiknek azt ígéri, hogy teljesülni fognak a vágyaik. De, ez sincs ingyen, a jelentkezők feladatokat kapnak, melyek meghökkentőek, váratlanok, és közelről sem könnyűek. 
Vajon ki vállalja az ilyen "egyezséget"? Vajon meddig megyünk egy úton, hogy elérjük korábban kitűzött céljainkat?
A film rendezője, Paolo Genovese, a Teljesen idegenek  című filmjét láthattuk Magyarországon. Ebben a munkájában is az embert, annak is a különös helyzetekhez való viszonyát vizsgálja...
vendég: Gyürke Kata, kulturális újságíró

Ajánlatunk


Az Özvegy Karnyóné vérbő komédia, sok zenével az esendőségről, tele fordulattal, szerethető karakterrel, versengéssel, ármánnyal és persze szerelemmel. És, hogy mit keresnek benne tündérek? Az előadás során erre is fény derül!

Bár egészen kicsi kora óta hangszerek között nevelkedett, sokáig nem volt egyértelmű, hogy a zenei pályát választja. A szakralitáshoz máig erősen vonzódó Omar Faruk Tekbilek az egyik legnagyobb hatású török világzenei előadó, aki a Müpa színpadán áprilisban új életre kelti a legnemesebb közel-keleti zenei hagyományokat.

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Ajánló


"Az improvizációval és interaktivitással fűszerezett, porcukor illatú estén felülünk az érzelmi hullámvasútra, és hősünkkel együtt fejest ugrunk egy különös kalandokkal…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!