Program


Férjek és feleségek

Férjek és feleségek

Woody Allen 1992-ben megjelent filmje nagy sikerrel fut a színházakban is, lévén, hogy remek színészi feladatokban gazdag, rengeteg humor, és még több érzelem szövi át. A férjek és feleségek színpadi adaptációja tökéletes alapanyag tévéjáték készítésére is, mely szintén terveink közt szerepel.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. november 28. vasárnap, 19:00

Woody Allen: Férjek és feleségek
Kelemen László Kamaraszínház

„Merő káosz az élet (...). Az érzelmek oly kiszámíthatatlanok. Hogyan maradhat valaki negyven évig házas? Ez sokkalta csodálatosabb, mint a Vörös-tenger kettéválása.” – állítja Woody Allen.

Mi szólíthatná meg jobban a közönséget, mint egy darab, amely a házassággal, szerelemmel, s annak minden velejárójával foglalkozik, hiszen mindig szép számmal ülnek a nézőtéren férjek és feleségek. Woody Allen 1992-ben megjelent filmje nagy sikerrel fut a színházakban is, lévén, hogy remek színészi feladatokban gazdag, rengeteg humor, és még több érzelem szövi át. A férjek és feleségek színpadi adaptációja tökéletes alapanyag tévéjáték készítésére is, mely szintén terveink közt szerepel.

A történet Szente Vajk rendezésében kerül bemutatásra. Az egyszerre elgondolkodtató és nevettető, tanulságokat és elrettentő példákat kínáló történet középpontjában a mindenkori romantikus kapcsolatok újrarendeződése áll.


Szereplők:
Gabe........... SZEMENYEI JÁNOS
Judy............ MÄRCZ FRUZSINA
Sally............ HAJDÚ MELINDA
Jack............ ADORJÁNI BÁLINT
Rain............ KELECSÉNYI PANNI e.h.
Michael....... FERENCZ BÁLINT
Sam............ DECSI EDIT
Shawn........ DECSI EDIT
Anya........... DECSI EDIT
Riporter....... FAZAKAS GÉZA
Kolléga........ FAZAKAS GÉZA
Bob............. FAZAKAS GÉZA
Paul............ FARKAS ÁDÁM
Ex férj......... FARKAS ÁDÁM
Richard....... FARKAS ÁDÁM
Ken............. FARKAS ÁDÁM
Carl............. FARKAS ÁDÁM

Rendező: SZENTE VAJK
Díszlettervező: RÁKAY TAMÁS
Jelmeztervező: KOVÁCS YVETTE ALIDA
Színpadra alkalmazta: ZÖLDI GERGELY
Súgó: ARATÓ ANDREA
Ügyelő: BERKI ZOLTÁN
Rendezőasszisztens: SIRKÓ ANNA

Ajánlatunk


Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

Ajánló


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!