Program


Ferenczi György és az 1ső Pesti Rackák - Nemcsak Jazz Klub

Ferenczi György és az 1ső Pesti Rackák - Nemcsak Jazz Klub

Ferenczi György és az 1-ső pesti Rackák a XXI. századi városi népzene és a hagyományos műfajok meglepő és egyben érdekes ötvözetét játssza. A zenekar multi-instrumentalista zenészei többnyire akusztikus hangszereken játszanak.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. március 18. péntek, 19:30

Ferenczi György és az 1ső Pesti Rackák - Nemcsak Jazz Klub

A klubunkba sűrűn visszatérő Rackajam együttes négy tagja 2005-től dolgozik együtt Ferenczi Györggyel. Fúziós zenét játszanak, melyben fontos szerepet tölt be a magyar népzene a rhytm&blues, a funky, a reggae, a hip-hop és a groove. Ferenczi György és az 1-ső pesti Rackák a XXI. századi városi népzene és a hagyományos műfajok meglepő és egyben érdekes ötvözetét játssza. A zenekar multi-instrumentalista zenészei többnyire akusztikus hangszereken játszanak.

A zenekar tagjai:
Ferenczi György – ének, diatonikus harmonika, hegedű, gitár
Apáti Ádám – harmonika, basszusgitár, ének
Bizják Gábor – francia kürt, melophone, vokál
Pintér Zsolt – mandolin, gitár, vokál
Jankó Miklós - cajon, ének

A koncert az NKA Hangfoglaló Könnyűzenei Program támogatásával valósul meg.

Ajánlatunk


Az eutanázia kérdése az ókor óta foglalkoztatja a közvéleményt. Szókratész, Platón és Seneca is támogatta, de az orvostudomány megalapítója, Hippokratész például ellenezte. A kérdés, van-e joga az embernek beavatkozni saját halálának folyamatába, ma is heves vitákat vált ki.

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

Ajánló


Móricz Zsigmond története nagyon is időtálló témát jár körül: hogyan irányítják a nők a férfiakat a háttérből? A darab végére…

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!