Program


FENYŐ MIKLÓS - Napfény jön a vihar után - koncert

FENYŐ MIKLÓS - Napfény jön a vihar után - koncert

Fenyő Miklós megszakítások nélkül immáron 24. alkalommal tartja meg nyárbúcsúztató koncertjét a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon. A koncert címe is jelzi az optimizmust, amivel Miklós készül az idei eseményre, melynek mottója egyébként egyik dalának a címe.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. augusztus 28. szombat, 20:00

Napfény jön a vihar után
FENYŐ MIKLÓS
koncert

A koronavírus miatt bevezetett korlátozások ellenére nagy szerencsével a tavalyi évben nem maradt el ez a koncert, noha az összes többi Fenyő koncertet törölték. Így elmondhatjuk, hogy tényleg egyedülálló sorozat az, amit Fenyő Miklós magáénak mondhat. A budapesti közönség minden évben teltházas koncerten csodálhatja meg a kimondottan csak a Szigetre készült egyedi show műsorát. Mivel Fenyő Miklós a pályafutása alatt több száz dalt mondhat magáénak, így évről évre van miből merítenie a műsorhoz.

Minden évben meglepetés vendégek is fellépnek Miklós mellett, és így lesz ez idén is.


2021. augusztus 28. szombat 20:00 (Esőnap: nincs!)

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde…

Az egyszerre szívszorító és mulatságos tragikomédiában két, egymástól távol élő nővér, az egykor szépségükről elhíresült Szkalla-lányok sokszínű, sokféle dinamikájú küzdelmét…

A BFZ áprilisi Haydn–Mozart-koncertje a márciusi műsor párjának tekinthető.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!