Program


Farkasházi Réka és a Tintanyúl - Életmesék
3

Farkasházi Réka és a Tintanyúl - Életmesék

„Család, szeretet, barátság, játék, vidámság, meghittség” – a kétszeres Fonogram-díjas Farkasházi Réka és a Tintanyúl zenekar legújabb dalainak legfontosabb gondolatai ezek.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 8. vasárnap, 11:00

Az Életmesék című album az azonos című mesekönyv mellékleteként jelenik meg idén októberben. A kiadvány különlegessége, hogy a mesék szerzője a zenekar névadója, a háromgyermekes színésznő-énekesnő: Farkasházi Réka.

A karácsonyváró koncerten a zenekar több új dalukat is bemutatja, például új születésnap-köszöntőjüket. Felcsendül a Tintanyúl-induló és az Igazi karácsony című album kedvenc slágerei. A dalokból kiderül a mézeskalács receptje és a zenekar megszámolja, hányat kell még aludni karácsonyig.

Réka és zenekarának mottója: „A Család a legnagyobb kincs!”

Ajánlatunk


Richardnak valami hiányzik a munkahelyére való mindennapi ingázáson és a családi életen túl. Mígnem egy szép napon, hazafelé tartva a vonatablakból észrevesz egy titokzatosan vonzó, fiatal nőt...

Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több millió nézőt vonzott szerte a világon a kultikussá vált vámpírparódia. Budapesten, 17 év után tovább folytatódik a különleges, fanyar humorú, látványos, szórakoztató, varázslatos musical sikertörténete.

Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja ez nem), egyszer elhangzik az a szó, hogy 'zsidó', egyszer az, hogy 'cigány'. Lesz füst, stroboszkóp, hangos zene, riasztó hangeffektek, zaj, káosz, kosz és több liter művér.

Ajánló


Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

A "Paris! The Show" egy magával ragadó történetet mesél el a közönségnek, amely Párizs varázslatos városában játszódik.Ez a látványos produkció,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!