Program


Fagypont alatt

Fagypont alatt

A darab a szellemes, elegáns,magyar polgári színmű hagyományát követi, amelynek klasszikus darabjai (Molnár Ferenc, Márai Sándor ) máig kedveltek és népszerűek a magyar színpadokon.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. szeptember 13. vasárnap, 19:00

Fagypont alatt

Spinoza Zsidó Fesztivál keretében, felolvasó színházi formában, egyszeri alkalommal mutatjuk be Vándor Lajos ‘Fagypont alatt’ című színművét. A dráma Észak-Quebec tartomány egyik zord, magányos, északi- sarki rádiós megfigyelő állomásán, 1942-ben játszódik. A Fagypont alatt a megszállottság, a hamisság, az ellenszenv, a rejtőzködés és a hűtlenség tanulmánya egy különös feszültségű háromszög-dráma kereteibe ágyazva, amelynek fordulatokkal teli története majdnem eljut a gyilkosságig. Három ember összezárva, menekülés kizárva, egy nagy váratlan bejelentéssel a történet befejezéskor. A darab a szellemes, elegáns,magyar polgári színmű hagyományát követi, amelynek klasszikus darabjai (Molnár Ferenc, Márai Sándor ) máig kedveltek és népszerűek a magyar színpadokon.


Szereplők:
Kern András, Máté Gábor, Vecsei H. Miklós, Lévay Viktória

Írta: Vándor Lajos
Dramaturg: Radnóti Zsuzsa
Rendező: Máté Gábor

Ajánlatunk


Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és szerették.

Ajánló


Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!