Program


Fábián Péter - Benkó Bence: A baranyai gyöngyösbokréta

Fábián Péter - Benkó Bence: A baranyai gyöngyösbokréta

Az időpont a csendes-nyomorúságos ezerkilencszáznegyvennyolc márciusa, annak is a tizennegyedik napja. A nagyharsányi gyöngyösbokréta mozgalom tagjai a szabadságharc jubileumi megemlékezésének árnyékában készülnek a nagy napra.
De vajon lesz-e ebből megemlékezés?
És hogy jön ide a Tompa Misi bácsi?  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. december 11. kedd, 20:00

A k2 Színház nyolcadik éve volt vendége az Ördögkatlan Fesztiválnak. Ebből négyszer a fesztiválnak otthont adó falvakat járták végig, hogy a fesztivál kezdete előtt történeteket gyűjtve a helyi lakosoktól, megidézzék a baranyai negyvenes-ötvenes éveket. A társadalmi, politikai és emberi történetek izgalmas, nem dokumentarista jellegű "népszínművekké" cseperedtek a csapat által, melyeket a fesztiválon láthatott a nagyérdemű, autentikus környezetben. Ezen színdarabok utolsó fejezete, az ötödik, A baranyai gyöngyösbokréta, mellyel a k2 visszatért Nagyharsányba, hogy elkészítse a budapesti közönség által is megtekinthető történetet. 

Az Ördögkatlan Fesztivál és a MU Színház jóvoltából a fővárosban is megelevenedik a második világháború sújtotta település egy napja, melynek során kiderül, hogyan is élünk mi, magyarok - saját magunk elnyomói és elnyomottai - együtt azokkal a terhekkel, melyeket a történelem reánk rótt és amely terhekkel oly nehezen vagyunk képesek mind a mai napig együtt élni. 

Ajánlatunk


Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

zenés átirat két részben

Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Ajánló


Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!