Program


Ezerarcú szeretet

Ezerarcú szeretet

A Római Katolikus Egyház szolgáló szeretetéről, a „Karitász” küldetésének fontosságáról, történelmi szerepéről, napjainkban is megmutatkozó szerteágazó tevékenységéről „Ezerarcú szeretet” címmel nyílik meg a kiállítás a Pesti Vigadóban.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Ezerarcú szeretet

A Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus rendezvénye

A kiállítás illeszkedik a 2021-es budapesti Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus rendezvényeinek sorába és az eucharisztiából táplálkozó irgalmasság csodáiba enged betekintést. A szeretetet cselekedeteinek nemzetközi és hazai vonatkozásait és sokszínűségét, az Egyház rászorulókért, bajba jutottakért végzett tevékenységét látványos installációkkal, érdekes tárgyakkal, interaktív kiállítási eszközökkel hozza közel a látogatók számára és felhívja a figyelmet a segítő szeretet mindannyiunk előtt adódó lehetőségeire.

Szervező: Katolikus Karitász

Ajánlatunk


A miniszter félrelép kortárs brit drámaírója, Ray Cooney bohózata az álmokról, a reményről szól, illetve arról, hogyan reagálnak karakterei, ha tapintható közelségbe hozza a sors őket vágyaikkal. A pénz mindenkit megvezet: a vagyon-hajsza fokozatosan válik abszurd bohózattá, rávilágítva mindarra, amit egy légből kapott bőrönd pénz hozhat az ember életébe. Henry Perkins szürke, hétköznapi élete hirtelen fordulatot vesz, amikor egy vonatutazás során tévedésből más táskáját megragadva hagyja el a pályaudvart. A felesége által gondosan felpakolt szendvicsek helyett vastag pénzkötegek párnázzák a táska belsejét.

Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az imádott és az üldözött. Evita az ember.

A Neoton Família az egyik legnépszerűbb magyar popzenei együttes. Angol nevük: Newton Family, ezutóbbi néven jelent meg több lemezük Japánban, Nyugat-Németországban, Argentínában és Spanyolországban.

Ajánló


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Akár egy Agatha Christie krimi a Sex és New York karaktereivel! A Liliom Produkció – Dámák a pakliban című új…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!