Program


Álommese (EXtra-INtra)

Álommese (EXtra-INtra)

Egy nyuszi varázslatos utazása az álmok világába. Játék fényekkel, árnyékokkal, hangokkal és visszhangokkal. Az előadásban mindannyiunk első hangi és képi benyomásai elevenednek meg, ezek kísérik a nyuszit az álmok színes világába.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. április 25. szombat, 11:00

Álommese (Kívül-Belül) – csecsemőszínházi előadás
0-3 éveseknek

Egy nyuszi varázslatos utazása az álmok világába. Játék fényekkel, árnyékokkal, hangokkal és visszhangokkal. Az előadásban mindannyiunk első hangi és képi benyomásai elevenednek meg, ezek kísérik a nyuszit az álmok színes világába. Mit hallhat egy baba odabent, a mamája pocakjában? És mit hall majd kint, ha megszületik? Mennyire zenei az a kötelék, ami az édesanyánkhoz köt minket? Az Álommese erről beszél különleges tér- és hangvilágával, bensőséges, puha miliőjével, amely teret nyújt arra, hogy legfiatalabb nézőink a szüleikkel együtt egyedülálló, közös élményben vegyenek részt.

A pszichológus ajánlja:
A kisgyerekek első életéveik során új információk tengerével találkoznak: mind a külvilág, mind saját belső világuk szinte ismeretlen számukra. Ebben az időszakban szüleikre figyelve fokozatosan ismerkednek a környezetükkel és rájuk támaszkodva értik meg saját érzelmeiket, tanulják meg megnyugtatni önmagukat. Éppen ezért a babák hangulatát ebben az életkorban szüleik hangulata nagymértékben befolyásolja. Ha a szülő nyugodt, gyermeke is az. Ám gyakran felnőttként is nehéz a hétköznapok forgatagában megpihenni, nyugodtan elidőzni. Ebben segít a Kolibri Színház legújabb  előadása, melynek során nézőinket hangokra, vizualitásra és mesevilágra egyaránt építő, baba-szülő relaxációba vonjuk be.

Andrási Krisztina

alkotó előadók:
Alexics Rita, Mózes Zoltán m.v., Philipp György m.v.

Tér- és látványtervező: Sebestény Ferenc
Konzulens: Andrási Krisztina
Jelmez- és kellék: Reymeyer Dóra
A rendező munkatársa: Vajdai Veronika

Rendező: Philipp György

Az előadásunkat elsősorban 0-3 éves kisgyerekeknek ajánljuk.
Az előadás időtartama kb. 30 perc.
Az előadás a Mapping európai uniós együttműködés keretében jött létre.

Ajánlatunk


A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök gyűjteménye...) állatudvar, nyuszisimogató, magában foglalja a mosdó használatát, játszótérét és a program leírásában szereplő összes szolgáltatást.

Ajánló


Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!