Program


ESSZENCIA BORSZÍNHÁZ

ESSZENCIA BORSZÍNHÁZ

Zenés-irodalmi borkóstoló 100 percben – gasztrokulturális élmények a befogadás jegyében
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. február 23. péntek, 19:30

Az ESSZENCIA Borszínház 2016-ban azzal a szándékkal jött létre, hogy a művészeti ágakat a magyar borokon keresztül mutassa be. A legmagasabb színvonalat képviseli, minőségi fúzióval új értéket teremt, a kulturált borfogyasztást támogatja. Nagy hangsúly kerül a minőség és a mértékletesség népszerűsítésére.
Az előadásokon bemutatott négy tételből álló borsor szorosan kapcsolódik az előadás témájához, hangulatához, esetenként a szerzőhöz, vagy valamilyen földrajzi helyszínhez. A borkóstoló az előadás közben zajlik, s miközben a sommelier által bemutatott bort kortyolgatja a néző, szívét-lelkét átadhatja a színpadon zajló művészeti élménynek.
Minden alkalommal valamilyen meglepetés is várja a nézőket: borkekszet, kézműves csokoládét vagy egyéb gasztronómiai különlegességet kínálnak a borok mellé.

JANUÁR 26. PÉNTEK 19.30
HAMVAS BÉLA: A BOR FILOZÓFIÁJA
– részletek RÁTÓTI ZOLTÁN és HUZELLA PÉTER előadásában
FEBRUÁR 23. PÉNTEK 19.30
BOR ÉS A LÁNYKA – Petőfi, Balassi, Csokonai, Gárdonyi bordalai SZARKA GYULA ÉS ZENEKARA előadásában

Ajánlatunk


A német színház és film megújítója, Rainer Werner Fassbinder műve egy idősödő takarítónő és egy bevándorló szerelmén keresztül az emberi kiszolgáltatottság történetét meséli el szívszorító egyszerűséggel és tisztasággal.

Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a mindennapjait. Lánya, Emma egy titokzatos kis jövevénnyel. De mit szól mindehhez a vidéki Mama, aki váratlanul beállít a pesti lakásba? A nevetés kódolva van..

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Ajánló


Lara Fabian élő koncertje – MVM Dome, Budapest! Csatlakozz hozzánk 2024. április 30-án, amikor Lara Fabian lenyűgöző showjával elvarázsol minket…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!