Program


Esernyős Filmklub - A fénykép

Esernyős Filmklub - A fénykép

Rafi, a derűs és jó kedélyű fényképész Bombay nevezetességeinél fotóz turistákat, és a képekért kapott csekély összegekből éli egyszerű, de elégedett életét. Lakótársain kívül nagyanyjával tart szoros kapcsolatot, az asszony azonban folyton azért nyaggatja, hogy mikor nősül már meg. A gyönyörű Miloni tehetős családból való, érzékeny lány, aki még nem pontosan tudja, mit akar az élettől.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 28. kedd, 19:00

Esernyős Filmklub - A fénykép
(német-indiai-amerikai romantikus dráma, 110 perc, 2019)

Rendező: Ritesh Batra

Rafi, a derűs és jó kedélyű fényképész Bombay nevezetességeinél fotóz turistákat, és a képekért kapott csekély összegekből éli egyszerű, de elégedett életét. Lakótársain kívül nagyanyjával tart szoros kapcsolatot, az asszony azonban folyton azért nyaggatja, hogy mikor nősül már meg. A gyönyörű Miloni tehetős családból való, érzékeny lány, aki még nem pontosan tudja, mit akar az élettől. Egy nap Rafi lefényképezi Milonit, majd mikor újra találkoznak, megkéri a lányt, hogy játssza el nagyanyja kedvééért a jegyese szerepét. A két távoli világból érkező ember közt különleges kapcsolat jön létre, ami mindkettejüket váratlan módon változtatja meg.
(Port.hu)

12 éven aluliak számára nem ajánlott!
A filmklub házigazdája Baróti Éva újságíró, dokumentumfilmes.
A férőhelyek korlátozott száma miatt előzetes jegyvásárlás javasolt!
Kerekesszékkel is látogatható!

Ajánlatunk


Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús. Annyira gyanús, hogy bele is hal. A gyilkos pedig közöttünk van, hölgyeim és uraim… és nem is biztos, hogy egyetlen áldozattal beéri.

Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a mindennapjait. Lánya, Emma egy titokzatos kis jövevénnyel. De mit szól mindehhez a vidéki Mama, aki váratlanul beállít a pesti lakásba? A nevetés kódolva van..

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Ajánló


Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

Képesek-e arra a hangok, hogy megidézzék egy város látványát, hangulatát, az atmoszférát, amelyet a hely szelleme sugároz? Respighi Róma-triptichonja képes…

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!