Program


Érted táncolunk - Jótékonysági táncgála

Érted táncolunk - Jótékonysági táncgála

Táncosok egy táncosért! A Budapesti Operettszínház meghívására összefogtak a hazai táncszakma jeles képviselői az ország minden szegletéből Tóth Nikolettért, az Operettszínház fiatal balerinájáért, aki tragikus balesetet szenvedett a terézvárosi házomlásban. A jótékonysági gálaesten 12 klasszikus balett, kortárs-, és néptáncegyüttesének közel 80 táncművésze lép színpadra.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. december 5. hétfő, 19:00

ÉRTED FOROG A TÁNC! – Jótékonysági táncgála

Táncosok egy táncosért!  A Budapesti Operettszínház meghívására összefogtak a hazai táncszakma jeles képviselői az ország minden szegletéből Tóth Nikolettért, az Operettszínház fiatal balerinájáért, aki tragikus balesetet szenvedett a terézvárosi házomlásban.  A jótékonysági gálaesten 12 klasszikus balett, kortárs-, és néptáncegyüttesének közel 80 táncművésze lép színpadra.  

A gálán résztevő társulatok listája: Re-Production, MÁNE Magyar Állami Népi Együttes, Pécsi Balett, Miskolci Balett, MTE – Magyar Táncművészeti Egyetem, Szegedi Kortárs Balett, Bozsik Yvette Társulat, Feledi Project, Kecskemét City Balett, Piriók Zsófia, Győri Balett és a Budapesti Operettszínház.

A gálaest rendezője: Apáti Bence

Az előadásra megváltott jegyek bevétele a fiatal táncművészt és családját támogatja!

Ajánlatunk


A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai húzódnak meg. Egyszerű, de nagyszerű ötlet, ami tökéletesen működik.

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Ajánló


Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Komikussá vált történet egy tanárról, Nyúl Béláról, akit meghurcolnak, feláldoznak a politika oltárán egy Hannibálról szóló, látszólag jelentéktelen tanulmány miatt,…

A magyar XX. század és a bécsi klasszika között osztja meg hangversenyének műsorát a Nemzeti Filharmonikus Zenekar a Kocsis bérlet…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!