Program


#énis#engemis
6

#énis#engemis

Több száz #metoo történetet olvashattunk és/vagy hallhattunk az elmúlt másfél évben. Ezek közül hatot mutatunk be, párhozamos monológok formájában. A monológok ihletői az ügyben megszólalt szereplők, a fantáziánk és mi magunk vagyunk.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. április 25. hétfő, 19:30

Több száz #metoo történetet olvashattunk és/vagy hallhattunk az elmúlt másfél évben. Ezek közül hatot mutatunk be, párhozamos monológok formájában. A monológok ihletői az ügyben megszólalt szereplők, a fantáziánk és mi magunk vagyunk.

Kimondhatjuk-e egyértelműen valakiről, hogy bűnös? Van-e, és mi a különbség bántalmazás, erőszak, zaklatás között? Számít-e, hogy amúgy nagy tiszteletben álló személy áll a dolgok mögött? Döntsd el te!

Játsszák:

Fehértói Noèmi, Németh Viktória, Tárkányi Flóra, Varga Dóra, Vékony Brigitta, Keserű Imre

Rendező: Keserű Imre

 

Ajánlatunk


„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Ahogy egy kritikusa írta: „Akinek nehéz a szíve, vagy csak melegségre vágyik, nézze meg ezt a darabot. Aki a nagy generáció tagja és képtelen megérteni az unokáját, vagy az ipszilon generációé, és kiborítják a nagyszülei, nézze meg ezt a darabot. Aki egyszerűen szereti a színházat, nézze meg ezt a darabot.”

Ajánló


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És…

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!