Program


ENEMVÉ 2.0 = Nagy Magyar Versek „… Szüzek voltunk…”  - Várkert Irodalom

ENEMVÉ 2.0 = Nagy Magyar Versek „… Szüzek voltunk…” - Várkert Irodalom

A Várkert Irodalom bemutatja a Nagy Magyar Versek (ENEMVÉ) című új irodalmi sorozatát, amely havonta költői esttel varázsolja el nézőit: három ismert színész, egy népszerű zenész, mindig más szervező gondolat, összefűző ösvény. Az ENEMVÉ második, októberi előadása a forradalmak, szerelmek, a születés és meghalás köré szövődik.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. október 10. szerda, 19:00

Az ENEMVÉ második, októberi előadása a forradalmak, szerelmek, a születés és meghalás köré szövődik.

Közreműködik: Hámori Gabriella, Bálint András, Fenyő Iván

Zene: Lotfi Begi 

Költemények Ady Endrétől, Pilinszky Jánostól, Weöres Sándortól, Tóth Krisztinától, Petőfi Sándortól, Kovács András Ferenctől, Kiss Ottótól, Jónás Tamástól, József Attilától, Szép Ernőtől, Kányádi Sándortól, Csoóri Sándortól, valamint Babits Mihály és Faludy György fordításaiból. Nagy Magyar Versek, melyeket mindenki ismer, vagy az esten megismerhet.

Háziasszony: Ugron Zsolna

Rendező: Seres Tamás

Jegyár: 2000 Ft, a helyszínen: 2500 Ft.

Ajánlatunk


Jössz éjfélkor babzsákra huppanva, az előadóktól karnyújtásnyira klasszikus zenét hallgatni? A kérdés tíz évvel ezelőtt talán furcsán hangozhatott, de a Fesztiválzenekarnak köszönhetően a Midnight Music azóta az egyik legjobb és legnépszerűbb program lett azok körében, akik fogékonyak a kultúrára, de nem szeretik a hagyományos hangversenyek kötöttségeit.

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Ajánló


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!