Program


ENEMVÉ 1.0 = Nagy Magyar Versek „…Most ölelne valaki” - Várkert Irodalom

ENEMVÉ 1.0 = Nagy Magyar Versek „…Most ölelne valaki” - Várkert Irodalom

A Várkert Irodalom bemutatja a Nagy Magyar Versek (ENEMVÉ) című sorozatot, mely havonta költői esttel varázsolja el nézőit: három ismert színész, egy népszerű zenész; mindig más szervező gondolat, összefűző ösvény.
Közreműködik: Udvaros Dorottya, Fekete Ernő, Vecsei H. Miklós, Beck Zoltán…  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. szeptember 28. péntek, 19:00

Költészet és muzsika a boldogságról és a boldogtalanságról, a reményről és a csalódásról, a magányról és az együttlétről, a szenvedélyről és a szenvedésről, a titkokról, álmokról, kapcsokról és kapcsolatokról. Nagy magyar versek, melyeket mindenki ismer, vagy az esten megismerhet.

Közreműködik: Udvaros Dorottya, Fekete Ernő, Vecsei H. Miklós, Beck Zoltán (30Y)

Nagy Magyar Versek tőlük: József Attila, Pilinszky, Weöres, Kosztolányi, Ady és Faludy, melyeket mindenki ismer, vagy most megismerhet.

Jegyár: 2000 Ft, a helyszínen: 2500 Ft

 

 

 

Ajánlatunk


Két jubileum varázslatos találkozása a Müpa színpadán: a Talamba Ütőegyüttes fennállásának huszonötödik évfordulóját Muszorgszkij idén százötven éves zeneművével, az Egy kiállítás képei című zongoraciklus 21. századra hangolt feldolgozásával ünnepli - az Emerson, Lake & Palmer és Tomita Iszao verziói után így teremtve egy saját változatot a 19. századi remekműből ütőhangszerekre és elektronikára, DJ Bootsie közreműködésével.

A Love Letters című kétszemélyes színdarab az amerikai szerző egyik leggyakrabban játszott műve, amely mosolyogtató és könnyfakasztó jeleneteivel a világ számos színházában aratott már hatalmas sikert.

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

Ajánló


Hogyan kérhetjük számon a Blaha aluljáróban pókember önzetlenségét, vagy egy szamuráj erkölcsi kódexét? Pest vármegyén Völgyzugoly szokásait? Ismerős a helyzet…

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

Egy vagyonos üzletember hirdetést ad fel: néhai üzlettársa fiát keresi, szeretné tisztességesen, rengeteg pénzzel megjutalmazni. Billy bejelentkezik, mint jogos örökös,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!