Program


Én, te, mi - színházi tárlatvezetés a párkapcsolatokról

Én, te, mi - színházi tárlatvezetés a párkapcsolatokról

A Láthatáron Csoport új, részvételi színházi előadásának magját az alkotók által összegyűjtött párkapcsolati élethelyzetek adják, amelyeket a színészek improvizációja alapján Nagy Orsolya író-dramaturg öntött formába.  több

Az előadás témáját a párkapcsolatokra jellemző helyzetek és történetek adják. Mit kezd egymással egy férfi és egy nő, ha az egyik mást akar, mint a másik? Ha más a ritmusuk? Ha más dolgok fontosak számukra, mást gondolnak a gyermeknevelésről, és mást arról, hogy hogyan és kivel töltsék a vasárnapot? Mennyire kell megfelelni egymásnak? Mi változik az évek során? Össze lehet-e valaha hangolódni? 

Az előadás célja, hogy egy komplex közösségi színházi élményt nyújtson a résztvevő-nézők számára. Olyat, amelyben lehetőségük nyílik saját kapcsolati mintáikra, problémáikra és élethelyzeteikre rátekinteni, azokra reflektálni, azokról közösen gondolkodni. A vizsgált élethelyzetekre kellő távolságból tekintünk rá, ebben segít az előadás minden szegmensét finoman átszövő humor és a játékmester. 

A Kugler Art Galéria régóta ad otthont különböző színházi előadásoknak. Az Én, te mi előadás inspirálódik a galéria adottságaiból, az ott kiállított képek, festmények, illetve a hely atmoszférája a játék szerves részét képezi.

 

A 2019. március 22-i időpont látássérült nézők számára audiónarrációval akadálymentesített előadás.
Narrátor: Bakos Éva, Tandem Csoport
A készülékek korlátozott létszáma miatt (12 db) a részvétel regisztrációhoz kötött. Regisztrálni az előadásra a tandemposta@gmail.com email címen vagy a +36 20 328 8367-es telefonszámon lehet.

Ajánló


A nagy érdeklődésre való tekintettel, Andrea Bocelli 2019. november 17-én is fellép a…

Hat vadidegen, három férfi és három nő érkezik egy csoportterápiára. Kezdetét venné az…