Program


Emelet koncert, Dévényi Tibi bácsi Retro disco

Emelet koncert, Dévényi Tibi bácsi Retro disco

Retro buli a Balatonlellei Szabadtéri Színpadon! Koncertet ad az EMELET együttes és Dévényi Tibi bácsi pörgeti a lemezeket egy fergeteges Retro discoban.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. augusztus 18. vasárnap, 21:00

08.18. (vasárnap) 21.00 óra - Emelet koncert, Dévényi Tibi bácsi Retro disco
Kapunyitás: 20 óra
A helyfoglalás érkezési sorrendben történik!

EMELET
Patkó Béla Kiki és Berkes Gábor gondolt egyet és létrehoztak egy új koncertzenekart, ΞMΞLΞT elnevezéssel, azzal a céllal, hogy a régi dalaik ne vesszenek el.
A név hallatán arra gondolhatnánk, hogy kizárólag a méltán ikonikus zenekarnak mondott EE dalait hallhatják a koncertekre ellátogató rajongók. Azonban nagyot tévednek azok, akik így gondolják. Az alapötletet Patkó Béla Kiki az elmúlt években adott önálló estjei adták, ugyanis ezeken a koncerteken – az átdolgozott EE dalok mellett - helyet kaptak Kiki régebbi és újabb szóló dalai is. Így lesz ez most is, azzal a különbséggel, hogy nem akusztikus, hanem nagykoncertre kompatibilis hangszerelésben játsszák a dalokat.
Béla és Gábor, az ΞMΞLΞT-tel párhuzamosan, továbbra is dolgoznak önálló munkáikon. Kiki szeretne minél több új dallal előrukkolni, amelyek majd szintén bekerülnek a jövőbeni koncertek műsorába. Gábor továbbra is a zeneszerzésnek él, színházi darabokon munkálkodik. Ahogy az eddigi koncerteken, így most is nagyszerű zenészek csatlakoztak a hozzájuk, Hastó Zsolt és Kelemen Tamás személyében.
Az ΞMΞLΞT koncertjein, mai kornak megfelelő elektronikus hangzásba öltöztették a nyolcvanas évek zenéit úgy, hogy a karakterei a daloknak megmaradtak.
Ők, a XXI. századi retró megtestesítői!

Dévényi Tibor a 60-as években tűnt fel, a televízióban mint könnyűzenei riporter, az első magyar D.J.-ként a 70-es években lett ismert.
Legismertebb televíziós műsora a Három kívánság volt, mely lehetőséget teremtett kamaszkorú gyermekek hogy találkozhassanak kedvenceikkel, sportolókkal, előadóművészekkel.

Ajánlatunk


Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös, hagyományos tavaszi koncertjén ezúttal a legek, a legendák kapnak főszerepet.

Ajánló


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

Székely Csaba drámaíróként először 2011-ben, a POSZT Nyílt Fórum programjában tűnt fel, ahol Bányavirág című színdarabjáért a Színházi Dramaturgok Céhe…

Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!