Program


Elvarázsolt kastély
2

Elvarázsolt kastély

A 4-99 éves korosztályt megszólító zenés, énekes táncjáték igazi mesevilágba kalauzolja a gyerekeket, a felnőttek szívében pedig elfeledett érzéseket elevenít fel, hogy ők is átléphessenek a csodák világának kapuján.


 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. november 8. péntek, 9:30

ELVARÁZSOLT KASTÉLY
Gyermek táncjáték egy felvonásban

Elvarázsolt kastély című táncjátékunk főhőse egy csibész, „minden lében kanál” kisfiú, aki két neveletlen barátjával félelemben tartja gyengébb, bátortalanabb társait és állandó bosszúságot okoz a felnőtteknek. Egy napon azonban csodálatos dolog történik. A kisfiú egyszer csak egy kastélyban találja magát, ahol a leghihetetlenebb dolgokkal, többek között saját gondolatainak megelevenedett alakjaival találkozik, akikkel számtalan kedves, izgalmas és mókás kalandba keveredik. Fantasztikus utazása során – nem is sejtve a kastély varázserejéről – megtanulja, hogy a játék is csak akkor, jó, ha az nem más kárára történik, rátalál a lelke mélyén szunnyadó jóságra és igaz barátságot köt saját fantáziavilágának mesés lakóival.

Koreográfus: FODOR ZOLTÁN

Koreográfus asszisztens: BALKÁNYI KITTY
Szöveg: BALKÁNYI KITTY
Zene: GERGELY ATTILA, montázs
Főcímdal dalszöveg: ANGLER BALÁZS
Záródal dalszöveg: FODOR ZOLTÁN
Fényterv: STADLER FERENC
Díszlet- és jelmezterv: IVÁNYI ÁRPÁD

Időtartam: 60 perc
Ajánlott életkor: 4-99

Előadja: az INVERSEDANCE | Fodor Zoltán Társulat és meghívott vendégei

Fotó: Mészáros Csaba

Ajánlatunk


Ahogy egy kritikusa írta: „Akinek nehéz a szíve, vagy csak melegségre vágyik, nézze meg ezt a darabot. Aki a nagy generáció tagja és képtelen megérteni az unokáját, vagy az ipszilon generációé, és kiborítják a nagyszülei, nézze meg ezt a darabot. Aki egyszerűen szereti a színházat, nézze meg ezt a darabot.”

Ajánló


Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról.…

Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!