Program


ELSŐ EMELET 40 SZÜLETÉSNAPI NAGYKONCERT

ELSŐ EMELET 40 SZÜLETÉSNAPI NAGYKONCERT

2 AZ EGYBEN – SZÜLETÉSNAPI NAGYKONCERT

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. december 28. szerda, 20:00

ELSŐ EMELET 40
BERKES 60

Két különleges születésnap, egy este alatt! A nyolcvanas évek egyik legsikeresebb magyar zenekara, az Első Emelet éppen 40 évvel ezelőtt alakult, Berkes Gábort pedig 60. születésnapja alkalmából köszönthetjük 2022. december 28-án, a Papp László Budapest Sportarénában.

Az Első Emelet és Berkes Gábor neve szorosan összefonódik, hiszen Gábor a kezdetektől része volt a csapatnak. Több évtizedes pályafutásuk során több mint egy millió eladott album, 8 arany- és 3 platinalemez köthető nevükhöz, több ezer nagykoncertet adtak itthon és határainkon túl, dalaikon pedig generációk nőttek fel. A zenekar a mai napig koncertezik, a hangulat a ’80-as éveket idézi, a felfrissített hangzás pedig a 21. század modern világában is különleges.

A 40 éves jubileum alkalmából az Első Emelet klasszikus felállásban is színpadra lép! Így ezen az estén most újra együtt zenél Patkó Béla Kiki, Berkes Gábor, Szentmihályi Gábor Michel, Bogdán Csaba és Kisszabó Gábor. Egy hatalmas show keretében együtt énekelhetjük többek között a Csakazértis szerelem, az Állj vagy lövök, a Táncosnő, a Film forog tovább vagy a Madame Pompadour című dalokat. Az Első Emelet 2022-ben egy újabb mérföldkövet helyez el a magyar könnyűzene végtelen útján.

Az este különleges meglepetése, hogy Berkes Gábor 60. születésnapja alkalmából felcsendülnek majd a két másik zenekarának dalai is. Geszti Péterrel és Michellel hallhatunk majd egy összeállítást a legendás Rapülők dalaiból, valamint az Emberek ikonikus slágereit Miller Zoltánnal adják elő élőben.

Ennek a három zenekarnak a számai így együtt, egy színpadon még soha nem voltak hallhatók! A jubileum alkalmából a fiúk egy közös fináléval is készülnek, ami egyedülálló zenei csemegének ígérkezik!

A 2 az egyben születésnapi nagykoncert egy igazi retro zenei utazást kínál. 2022. december 28-án nemcsak a Berkes életmű legjava elevenedik meg újra előttünk, hanem az Első Emelet egy zenei korszakot is megidéz a Papp László Budapest Sportarénában. Együtt utazhatunk a zenével az évtizedek között, s együtt ünnepelhetjük a legendás zenészeket.

*Az időpont változtatás jogát fenntartjuk!
*Az előadás az időpontjában hatályban lévő kormányrendeletek, járványügyi szabályok betartásával látogatható.

Ajánlatunk


Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja ez nem), egyszer elhangzik az a szó, hogy 'zsidó', egyszer az, hogy 'cigány'. Lesz füst, stroboszkóp, hangos zene, riasztó hangeffektek, zaj, káosz, kosz és több liter művér.

A Puskás musical a leghíresebb magyar ember és az Aranycsapat történetét dolgozza fel, és állít méltó emléket neki. A darab szerzői Szente Vajk, Galambos Attila és Juhász Levente már többször bizonyították tehetségüket. Sikeres színdarabjuk valós eseményeken nyugszik, és hűen mutatja be a kort, amelyben játszódik.

Ajánló


Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!