Program


Elképesztő trükkök hétköznapi tárgyakkal - Hogyan készülnek a trükkjeim?

Elképesztő trükkök hétköznapi tárgyakkal - Hogyan készülnek a trükkjeim?

Elképesztő trükkök hétköznapi tárgyakkal

Hogyan készülnek a trükkjeim?

 

A rendhagyó könyvbemutató első részében Hajnóczy Soma bemutatja néhány, a könyvében is megtalálható trükkjét, sőt egy gyorstalpaló bűvészképzésen is részt vehetünk. Az est második felében szerzőtársával, Kelle Botonddal a bűvészet kulisszatitkairól beszélgetnek, melynek során a közönségnek is lehetősége lesz kérdezni.

A program végén a szerzők dedikálják könyvüket.

 

Jegyár: 2200 Ft, amiből 1000 Ft HVG Könyvekre levásárolható. (Könyvenként egy jegy használható fel.)

Időpont: 2019. december 9., 18:00

Helyszín: MOME, 1121 Budapest, Zugligeti út 9-25.

 

Hajnóczy Soma kétszeres világbajnok bűvész, aki szinte az összes létező nemzetközi bűvészversenyt megnyerte. Több mint 40 országban bűvölte már el a közönséget, nemrég pedig megkapta az „Év legkreatívabb bűvésze” díjat is. Az illúzió és humor műfaját ötvözve olyan egyedi stílust alakított ki, ami az egész világon ismertté tette. Videóit a YouTube-on és Facebookon több mint 50 millió alkalommal nézték meg, de találkozhattunk vele a Showder Klubban is. Nem szereti a céklát, a politikát és a parkolóellenőröket, de egy jó társasjátékozásra mindig kapható.

 

Kelle Botond Soma szakmai konzulense immár 15 éve. Számtalan trükköt magyarázott el a közönségnek bűvésztrükkoktató DVD-sorozatában, az általa alapított szakfolyóirat, az Aktuális Mágia hasábjain és a YouTube-on. Több mint 5 millió alkalommal nézték meg videóit a YouTube-on. A legnagyobb hazai bűvészettel foglalkozó weboldal, a Bűvész blog alapítója és szerkesztője 2008 óta. Somával együtt az Illúzió Mesterei főszervezője és kreatív producere. Emellett szeret lustálkodni és imád magáról egyes szám harmadik személyben írni. Eddig megjelent könyve: Magyar mágia.

Ajánló


Traccs! Szolnok legújabb beszélgető-est sorozatának első vendégei Ördög Nóra és Nánási Pál, hazánk…