Program


Életmódváltó Klub - Gyökerek nélkül nem lehet élni

Életmódváltó Klub - Gyökerek nélkül nem lehet élni

Ez az előadás azoknak szól, akik megfogadták még gyerekként, hogy ők másképp fogják csinálni, mint a szüleik. Eljött az a bizonyos pillanat, amikor rádöbbentek, hogy hasonló vagy ugyanazt a mintát követik. Azoknak szól, akik szeretnének az őserőhöz kapcsolódni, akik keresik helyüket ebben a világban.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. március 9. csütörtök, 18:00

Ez az előadás azoknak szól, akik megfogadták még gyerekként, hogy ők másképp fogják csinálni, mint a szüleik. Eljött az a bizonyos pillanat, amikor rádöbbentek, hogy hasonló vagy ugyanazt a mintát követik. Azoknak szól, akik szeretnének az őserőhöz kapcsolódni, akik keresik helyüket ebben a világban.

Előadó: Sütő Annamária Babi

Ajánlatunk


„Háromfogásos gourmet menü” – jellemezte a Bachtrack kritikusa Paavo Järvi koncertjét, amelyen Sibelius, Tüür és Beethoven egy-egy darabját tűzte műsorra. A Grammy-díjas észt-amerikai karmester hasonlóan ínyenc programmal érkezik a BFZ-hez is.

A Rumini Berg Judit, a mai magyar meseirodalom egyik sztárszerzőjének legismertebb műve, amit több ezer gyermek olvas kötelező irodalomként, alsótagozatban.

Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús. Annyira gyanús, hogy bele is hal. A gyilkos pedig közöttünk van, hölgyeim és uraim… és nem is biztos, hogy egyetlen áldozattal beéri.

Ajánló


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Székely Csaba Az igazság gyertyái című műve a bözödújfalusiak megpróbáltatásainak állít emléket. A szerző mély empátiával és sajátos humorral fordul…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!