Program


Életmódváltó Klub - Fermentált zöldségek hatásai

Életmódváltó Klub - Fermentált zöldségek hatásai

Előadó: Müller Ildikó
Funkcionális élelmiszerek, funkcionális táplálkozás GAPS segítő terapeuta, táplálkozás-beállítás.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. január 20. csütörtök, 18:00

Életmódváltó Klub - Fermentált zöldségek hatásai

Néhány éve kezdjük újra felfedezni, hogy a „jólétünk” nagyban függ a mikroflóránk „jól lététől”, akikkel egész életünk során össze vagyunk kötve. A lakotfermentált, azaz hagyományosan erjesztett vagy savanyított ételek rendszeres lehetőleg minden napos fogyasztásával támogatjuk a humánbarát bélflóra egyensúlyát, ami az emésztőrendszerünk és ezáltal egész testünk helyes működésének alapvető feltétele.

Ajánlatunk


Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

elkafkásodás két részben

Ajánló


40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!