Program


EKMK: BRUTI STAND UP- PoénOK sorozat. Tóth Imre népszerű humorsita, zenész önálló estje.

EKMK: BRUTI STAND UP- PoénOK sorozat. Tóth Imre népszerű humorsita, zenész önálló estje.

Bruti azaz Tóth Imre népszerű humorista, zenész, 2008-2014-ig a Dumaszínház tagja volt, 2014-től szabadúszó.
Most fergeteges, 90 perces önálló estjével látogat Egerbe.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. július 29. szerda, 19:00

Bruti önálló estje – Poénok sorozat

Bruti azaz Tóth Imre népszerű humorista, zenész, 2008-2014-ig a Dumaszínház tagja volt, 2014-től szabadúszó. A Rádiókabaréban indult, ahol máig fellép humoros dalaival és stand-up műsoraival. 2008-ban a Comedy Central Bemutatja műsor állandó fellépője lett. 2010-től a mai napig rendszeresen szerepel az RTL Klub Showder Klubban, illetve az ATV Dumakabaré műsorában. A médiaszereplések ellenére sokkal jobban kedveli az élő fellépéseket, mert ott érzi igazán elemében magát. Most fergeteges, 90 perces önálló estjével Egerbe is ellátogat.

Ajánlatunk


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és szerették.

Ajánló


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!