Program


EGYÜTT: 1.Stop + Libikóka kedvezményes elővételes jegy

EGYÜTT: 1.Stop + Libikóka kedvezményes elővételes jegy

Kedvezmény: A STOP és a Libikóka előadásra együtt jegyár elővételben: 1700 Ft, a napján: 2000 Ft.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. január 31. csütörtök

STOP - HINTÁK, APÁK, SZERELMEK
2019. január 31. csütörtök 15.00

Grecsó Krisztián és Hrutka Róbert zenés darabja egy lány és egy fiú végzetszerű találkozásáról. Drámapedagógiai előadás.
Vendégek: Grecsó Krisztián és Hrutka Róbert.

 

LIBIKÓKA
2019. január 31. csütörtök 19.00

Az ismert író és a népszerű zeneszerző közös estjén anyáink, apáink történetei kerülnek elő. Úgy, ahogy régen, társaságban volt szokás, dalban, mesében mondva el. Zene, irodalom és színház találkozása az este, új írások és a szerzők közös dalai. Műhelytitkok és dalok a Stop című Grecsó-Hrutka zenés darabból, és persze anekdoták, melyek nem a sublótba valók. Hintázzanak velünk!

Ajánlatunk


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Akár egy Agatha Christie krimi a Sex és New York karaktereivel! A Liliom Produkció – Dámák a pakliban című új krimi-vígjátéka egy izgalmas, egész estés kikapcsolódást kínál a krimi és humor kedvelőinek.

zenés party két részben

Ajánló


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!