Program


Egy nap Mádon - Swing Your Steps

Egy nap Mádon - Swing Your Steps

A zempléni fesztiválközönség előtt már nem először fellépő, "Hungarian django swing" stílust megalkotó innovatív Swing à la Django együttes zenéjében a francia manouche swing világa, a magyar autentikus zene, a tangó és a jazz műfaja ötvöződik. A zenekar néhány teljesen új dallal érkezik a fesztiválra: a tőlük megszokott Django Reinhardt ihlette, '30-as, '40-es évek hangulatát idéző gipsy-jazz dalok mellett sok…  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. augusztus 15. csütörtök, 20:00

Egy nap Mádon – Swing Your Steps
2019. augusztus 15. csütörtök, Mád
20:00 Percze Élményközpont
 
Swing à la Django
Lombos Pál – nagybőgő
Csurkulya József – cimbalom
Dani János – gitár
Seres Vilmos – klarinét
Gazda Bence – hegedű
Nagy Zsolt – dob
Gera Gábor - harmonika

A zempléni fesztiválközönség előtt már nem először fellépő, "Hungarian django swing" stílust megalkotó innovatív Swing à la Django együttes zenéjében a francia manouche swing világa, a magyar autentikus zene, a tangó és a jazz műfaja ötvöződik. A zenekar néhány teljesen új dallal érkezik a fesztiválra: a tőlük megszokott Django Reinhardt ihlette, '30-as, '40-es évek hangulatát idéző gipsy-jazz dalok mellett sok saját szerzemény is hallható lesz! Albinoni Adagio-jának swinges átiratát, ami a gödöllői Barokk Randevúra készült, itt most először szólaltatja meg a zenekar!

A Swing à la Django az elmúlt években Belgiumban, Németországban, Finnországban, Ausztriában és Erdélyben is koncertezett. Magyarországon számos fellépés mellett a Prima Primissima Díj Gálakoncertjén, a Szigeten, vagy a CAFe Budapest Fesztiválon láthattuk színpadon őket. Az elmúlt évek leghangosabb sikere egy olyan nagyszabású nemzetközi produkció volt, ahol Stochelo Rosenberg, világhírű manouche gitáros és Roby Lakatos vendégművészek társaságában léptek fel a Városmajori Szabadtéri Színpadon. Többször láthattuk őket Micheller Myrtill énekesnő társaságában, vagy a Talamba Ütőegyütessel a Pesti Vigadóban, de akár a Gödöllői Királyi Kastélyban szintén augusztusonként megrendezett Barokk Randevún is. A tavalyi évet pedig teltházas dupla koncerttel zárták a Budapest Jazz Clubban.

Ajánlatunk


Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének borítóján ceruzával írva ez áll: „Kizárólag az utókor számára.”

Ajánló


Márai Sándor világsikerű regénye a késői leszámolás drámája.

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!