Program


Égigérő muzsika - mesekoncert / SÁTOR

Égigérő muzsika - mesekoncert / SÁTOR

Igazi szupercsapat viszi színre Szabó T. Anna költőnő csillogó humorú, jó érzékkel a mára áthangszerelt mesés történetét, melynek szereplői klasszikus meseélményeinkből nagyon is ismerősek lehetnek. Csak hát kicsit másképp viselkednek.. az Égigérő muzsika a hétköznapjainkban jelenlévő szorongásokra adott jókedvű, szellemes, zenés, dalos, táncos válasz.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. december 5. vasárnap, 11:00

Égigérő muzsika - mesekoncert / SÁTOR
Korosztály: 4-12 év

Klasszikusok vadonatúj ritmusban: az Égigérő muzsika a hétköznapjainkban jelenlévő szorongásokra adott jókedvű, szellemes, zenés, dalos, táncos válasz. A gyermekét váró királylányt szórakozott és szórakoztató környezete segítség helyett mintha inkább akadályozná leendő anyai teendőiben. Vagány karakterek, meglepő helyzetek, sziporkázó nyelvi humor, izgalmas kalandok palotán belül és kívül. Sőt a végén az is kiderül, hogy a jó zene, no meg a minőségi élcek igenis erősítik az immunrendszerünket.

Igazi szupercsapat viszi színre Szabó T. Anna költőnő csillogó humorú, jó érzékkel a mára áthangszerelt mesés történetét, melynek szereplői klasszikus meseélményeinkből nagyon is ismerősek lehetnek. Csak hát kicsit másképp viselkednek: a várandós, folyton takarító királylány és rímelő párja, a nagy sürgés-forgásra csak legyintő királyapuka, a mindent túlaggódó, nem kicsit körülményes boszi, a mesei jellemüket nem megtagadó háziállatok és a születendő trónörökösök igazi kalamajkát hoznak össze együttes erővel. A jó mesének tanulsága is van: szeretettel és figyelemmel kell a másik felé fordulnunk, a szorongástól pedig meg kell szabadulnunk. Halasi Dániel országszerte sokat foglalkoztatott gyerekszínházi rendező, aki nagyszerű színészekkel és énekesekkel viszi színre a nem hétköznapi történetet, amelyben a fiatal generáció népszerű slágerei a régi-új mesébe simítva csendülnek fel. A kilencfős zenekar által élőben előadott zenéért a Lóci játszik frontembere, Csorba Lóci és Farkas Izsák hegedűművész együtt felel. Mert néha még egy királylánynak is szabad lazítani...

Szereplők:
Balla Eszter
Csorba Lóci
Ember Márk
Ferenczi György
Lábas Viki
Palya Bea
Saiid
Vitáris Iván

Közreműködők:
akusztikus - gitár Csorba Lóci
gitár - Fülöp Bence
billentyűk - Alpár Balázs
hegedű - Farkas Izsák
cselló - Farkas Áron
szaxofon - Jász András
harsona - Csapó Krisztián
basszusgitár - Megyaszay István
dob - Nagy Zsolt

Alkotók:
író: Szabó T. Anna
rendező: Halasi Dániel
zene: Csorba Lóci, Farkas Izsák

Rendező: Müpa

Ajánlatunk


Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a legendás Shukishvili!

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Ajánló


Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!