Program


EDUARD LENNER SZÓLÓ KONCERT

EDUARD LENNER SZÓLÓ KONCERT

Nagy örömmel szeretnénk bemutatni Önöknek az első V4 Nemzetközi Zongorafesztivált, amely Sárospatakon kerül megrendezésre 2018. augusztus 24–30. között.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. augusztus 25. szombat, 16:00

A visegrádi négyek egyetlen zongorafesztiváljaként 16 koncerttel, négy helyszínen ünnepeljük majd ezt a csodálatos hangszert a hazai és nemzetközi zenei élet legkiemelkedőbb művészeivel!

Debussy halálának 100. évfordulóján a zeneszerző művei meghatározóak lesznek a fesztiválon. Lengyelország függetlenségének 100. évfordulója nagyszerű alkalmat ad arra, hogy megemlékezzünk Paderewskire, mivel a zeneszerzőnek esszenciális szerepe volt az ország autonómiájának elérésében.

A fesztivál augusztus 24-i, nagyszabású nyitókoncertjét követően, az esti koncerteken olyan világhírű zongoraművészek szólóestjeit élvezheti a közönség, mint Nelson Goerner, Kevin Kenner vagy Dang Thai Son.
Rising Stars sorozatunkban négy ígéretes fiatal zongoraművész kap lehetőséget bemutatkozásra a visegrádi négyeket képviselve.

Szeretettel várjuk Önöket erre a hét gyönyörű napra, amely, ígérjük, hatalmas élvezetet nyújt majd!

EDUARD LENNER KONCERTJE

A pozsonyi születésű fiatal zongoraművész szülővárosában folytatta hangszeres tanulmányait, 2006-ban sikerrel szerepelt a budapesti Chopin-versenyen, két évvel később pedig elnyerte a Yamaha ösztöndíját. Rendszeresen
koncertezik Európa-szerte szólistaként és kamaramuzsikusként.

Ajánlatunk


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Szörényi Levente – Bródy János / Gyöngyösi Levente ISTVÁN, A KIRÁLY A rockopera szimfonikus operaváltozata két részben, magyar nyelven, magyar és angol felirattal

Humorral, sok zenével és balkáni hangulattal tarkított vígjáték – Shakespeare egyik legnépszerűbb és így legtöbbet játszott remeke.

Ajánló


3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: kesztyűsbáb, pálcás báb

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

Bár egészen kicsi kora óta hangszerek között nevelkedett, sokáig nem volt egyértelmű, hogy a zenei pályát választja. A szakralitáshoz máig…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!