Program


Dzsinn

Dzsinn

És te mire vágysz? Improvizált agymenés két részben a közönség vágyainak nyomán.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. április 25. szombat, 19:00

Mi lenne, ha létezne egy dzsinn, aki minden vágyunkat teljesítené? A legtitkosabbakat, a legnagyszabásúbbakat, a legbanálisabbakat. Csak épp nem biztos, hogy úgy, ahogy mi hittük.

A Dzsinn című előadás középpontjában a vágyak állnak. Mit üzennek és mik lennénk nélkülük? Vajon meddig megyünk el, hogy teljesüljenek? Mi történik, ha véletlenül valóra válnak? És mi történik, ha nem? 

A Momentán az előadás első felében a közönség kívánságainak nyomába ered. A második részben pedig nemcsak a vágyainkat, de az agyunkat is eldobjuk: tér- és időutazás a négy imprószínész agytekervényein, világból világba, történetből történetbe. Vajon hány jelenet fér a fejedbe?

Humor, filozófia, varázslat. Bemutató november 10-én.

Ajánlatunk


Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

Carl Orff CARMINA BURANA Szcenikus kantáta eredeti nyelveken, magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

Ajánló


Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!