Program


Dr. Csernus Imre előadása Londonban

Dr. Csernus Imre előadása Londonban

A Londonfalva bemutatja: Dr. CSERNUS Imre előadása Londonban
Se veled, se nélküled

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. április 14. vasárnap, 19:00

Nem hisz a reménytelen esetekben, mindig van kiút - vallja Dr. Csernus Imre.

Dr. Csernus Imre egy vajdasági kisvárosban, Verbászon született. Szülei orvosok, mégis úgy látja, „az élet vitt a pszichiátria felé”. Nőgyógyász szeretett volna lenni, két hónap után azonban rádöbbent, hogy nagyon közel tud kerülni emberekhez. „Olyan kérdéseket teszek fel, amelyekre sokan gondolni sem mernek. Mérlegeltem, hol lehet ezt a leginkább használni, így jött a pszichiátria.” - fogalmazta meg Dr. Csernus.

A doki nem hord fehér köpenyt. Utálja a hazugságot, de már nem ordít, ha átvágják vagy becsapják. Úgy véli, aki hazudik, elsősorban önmagát csapja be.

A közösségi oldalon is rendkívül kedvelt Csernus szerint az emberek valójában nem a személyétől, hanem önmaguktól és az általa kimondott őszinteségtől félnek; attól, amit nem mernek bevallani, miközben szemrebbenés nélkül csapják be magukat.

A múlt arra való, hogy tanuljunk belőle, csakúgy, mint a saját hibáink - vallja a doki. Előadásain szívesen szólítja meg a hallgatóságot, örömmel veszi, ha a közönség tagjai is elmondják saját nézőpontjukat. Csernus valójában asszisztál a különböző szempontok meglátását illetően. Dinamikus, interaktív előadásai éppen ezért népszerűek; egyedi stílusa, szókimondása mindenkit gondolkodásra késztet.

2017. április 2-án Dr. CSERNUS IMRE ismét Londonban "rendel"
Az előadás témája: Se veled, se nélküled
:: Csernus doki új estje filmvetítéssel a párkapcsolatok nehézségeiről

Kapunyitás: 19:00 - kezdés: 20:00
Belépés - a klub házirendje miatt - csak 18 éves kor felett lehetséges!
A helyfoglalás érkezési sorrendben történik.

Helyszín: 229 The Venue
229 Great Portland Street, London W1W 5PN
@ Great Portland Street tube station

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús. Annyira gyanús, hogy bele is hal. A gyilkos pedig közöttünk van, hölgyeim és uraim… és nem is biztos, hogy egyetlen áldozattal beéri.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!