Program


Dr. Balázs Csaba professzor előadása

Dr. Balázs Csaba professzor előadása

Március 10-én, második alkalommal szervezzük meg a Tavaszi szív - lélek - testébresztő programsorozatunkat, ahol 2019-ben a fókuszba az autoimmun betegségek kerülnek.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. március 10. vasárnap, 15:00

Mit tehetünk az életminőség javulásáért? Többek közt erre a kérdésre is választ kaphatnak a KMO-ban az érdeklődők, Prof. Dr. Balázs Csaba endokrinológus 15 órakor kezdődő előadásán.

Az autoimmun-betegségek lényege, hogy a szervezet az immunrendszer segítségével ellenségesen reagál saját szöveteinek valamelyikére. Jelenleg kb. 60 autoimmun-betegséget tart számon a medicina; a spektrum a szervekhez kötött betegségektől (pl. gyulladásos bélbetegség vagy Basedow-kór, amely a pajzsmirigyet támadja) egészen a szisztémás betegségekig terjed (pl. gyulladásos reuma, szklerózis multiplex).

Az előadás, része a II. Tavaszi szív - lélek - testébresztő programsorozatunknak, melyről bővebb információt www.kmo.hu oldalunkon olvashatnak.
Jegyek kaphatók a KMO Művelődési Házban és a jegy.hu oldalon is.


Bővebb informácó:
Markó Mónika, tel.: 282-9752/0106 m., email: marko.monika@kmo.kispest.hu

Ajánlatunk


Szabó Magda műve talányos életet zár be egy olyan szimbolikus ajtó mögé, amely felnyitására mindannyian áhítozunk. A kriminek sem utolsó történetben a nyomozás a két nő belső világába vezet.

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

Ajánló


Az elmúlt évek sikeres programjainak köszönhetően, folytatódik a Homokhátság Szívében megrendezésre kerülő koncertek sora, ezúttal BORDÁNY 2024 néven!!! Az idei…

Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a…

Móricz Zsigmond története nagyon is időtálló témát jár körül: hogyan irányítják a nők a férfiakat a háttérből? A darab végére…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!