Program


Dominga Tango (AR)

Dominga Tango (AR)

Az argentin Dominga Tango duót 2013-ban Violeta García hegedűművész és Ana Micozzi zongorista alapította Buenos Airesben. Tekintettel a műfajban teljesen szokatlan felállásukra, a duó egyéni, a hagyományostól jócskán eltérő hangszerelései révén sikerrel alakította ki saját eredeti stílusát és hangzását. Repertoárjukon hagyományos argentin tangók mellett saját szerzeményeket is találunk, melyek a tango nuevo műfajában íródtak.  több

Első lemezük producere Hernán Cabrera zongorista-zeneszerző, a Typical Orchestra Ciudad Baigón igazgatója volt. Az Ideo Music stúdióban felvett, a kortárs tangó színtér más jelentős muzsikusait is felvonultató album Chapa y Pintura címmel jelent meg a közelmúltban. Egyidejűleg már második lemezükön is dolgoznak, melyen kizárólag női komponisták tango nuevo szerzeményeit játsszák majd. Első európai turnéjuk koncertállomásain – így Franciaország, Svájc és Németország mellett Budapesten, az Opus Jazz Clubban is – mindkét lemez anyagából ízelítőt adnak majd.

Közreműködik:

    Violeta García - cselló
    Ana Micozzi - zongora

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni!
Ülőhely csak asztalfoglalás esetén garantálható.
Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!
Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.

Telefon
+36 1 216 7894

Ajánló


A Háború és békét Lev Tolsztoj fő művének tekintette, melyet már a korabeli…

A Kowalsky meg a Vega zenekar hagyományteremtő szándékkal, minden évét az ország valamelyik…

A két felvonásos, lendületes és rendkívül látványos zenés darab így amellett, hogy ragyogó…