Program


Déryné bérlet 2.ea. - Szerelem

Déryné bérlet 2.ea. - Szerelem

BARTA LAJOS: SZERELEM
vígjáték két részben – Turay Ida Színház

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. november 6. vasárnap, 15:00

A vidéki kisvárosban élő Szalay Család három lányának örök várakozásáról, vőlegényekért folytatott versengéséről szól. A lányok fehér lovon közlekedő, fátyolos tekintetű költőkről és délceg katonákról álmodnak, miközben tíz körömmel kapaszkodnak a küszöbön toporgó, szürke hivatalnokba, hogy aztán az álmok palotájából a földszintes valóságba költözzenek.

Szereplők:
Mikó István (Kiváló és Érdemes művész, Jászai Mari-díjas), Détár Enikő (A Magyar Érdemrend Lovagkeresztje), Kovács Olga, Bodor Szabina, Magyar Bernadett, Pásztor Máté, Benkő Péter (Érdemes művész, kétszeres Jászai Mari-díjas), Karsai. J. András, Valázsik Péter/Horváth Dániel, Győri Péter, Szabó Anikó, rendező: Mikó István

Ajánlatunk


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

Ajánló


Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan…

Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!