Program


DENIZ 15 - Jubileumi nagykoncert

DENIZ 15 - Jubileumi nagykoncert

Március 28-án szombat este megpróbálkozunk a lehetetlennel és az elmúlt 15 évet összefoglaljuk egy különleges jubileumi koncertbe.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. szeptember 11. péntek, 22:00

DENIZ 15 - Jubileumi nagykoncert

Az első dalaim 15 évvel ezelőtt jelentek meg. Ezt a kerek jubileumot hol máshol ünnepelhetnénk meg mint a kedvenc fővárosi klubbunkban, az Akváriumban. Ha ott voltál a 10 éves szülinapon amit szintén itt tartottunk, akkor kötelező velünk lenned újra. Ha 5 éve lemaradtál, akkor pedig még inkább. Március 28-án szombat este megpróbálkozunk a lehetetlennel és az elmúlt 15 évet összefoglaljuk egy különleges jubileumi koncertbe.

Ajánlatunk


Szép nyári nap / Foltos farmerek az út mentén / Szép nyári nap / Sokan vándorolnak úgy, mint én – hangzik majd fel a Neoton Vándorének című slágere a Veres 1 Színház új előadásában Vecsésen 2024 nyarán a BÁKK előtti fő téren.

A Puskás musical a leghíresebb magyar ember és az Aranycsapat történetét dolgozza fel, és állít méltó emléket neki. A darab szerzői Szente Vajk, Galambos Attila és Juhász Levente már többször bizonyították tehetségüket. Sikeres színdarabjuk valós eseményeken nyugszik, és hűen mutatja be a kort, amelyben játszódik.

Jössz éjfélkor babzsákra huppanva, az előadóktól karnyújtásnyira klasszikus zenét hallgatni? A kérdés tíz évvel ezelőtt talán furcsán hangozhatott, de a Fesztiválzenekarnak köszönhetően a Midnight Music azóta az egyik legjobb és legnépszerűbb program lett azok körében, akik fogékonyak a kultúrára, de nem szeretik a hagyományos hangversenyek kötöttségeit.

Ajánló


A Vabadaba egy érzés. Pontosabban sokféle érzés. A szerelem 22 árnyalata, ami 22 dalban szólal meg mostantól. Geszti Péter új…

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!