Program


Déja vu. A Virtuózok 2019. évi győztesének, a TanBorEn Ütőstriónak hangversenye

Déja vu. A Virtuózok 2019. évi győztesének, a TanBorEn Ütőstriónak hangversenye

A TanBorEn Ütőstrió – déja vu. Átvitt értelemben az Amadinda gyermeke, mert abból a mozgalomból emelkedik ki az együttes, amit az Amadinda épített fel. Amúgy meg: immár az Amadinda is iskolája a TanBorEn-nek, felső fokon, közös projektekben.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. április 21. kedd, 19:30

Déja vu. A Virtuózok 2019. évi győztesének, a TanBorEn Ütőstriónak hangversenye

Műsor:

Kortárs és tradicionális ütőhangszeres kompozíciók trióban, duóban, szólóban


Közreműködik:

    Kerek Csombor – ütőhangszerek
    Tóth Levente – ütőhangszerek
    Madaras Zoltán – ütőhangszerek
    Rendező: Kis Virtuózok Alapítvány
    Felelős szerkesztő: Batta András

„Valamikor részese voltam már egy hasonló szituációnak. Akkor négy fiatal ütőhangszeres muzsikus lépett ki, mindent elsöprő lendülettel a magyar, és röviddel azután a nemzetközi zenei élet pódiumára. Nyomukban forgószél kerekedett és egy új fejezet nyílt a magyar kamarazene történetében. 36 évvel ezelőtt... Igen, az Amadindáról van szó. Most pedig egyszerre csak megjelenik három fiú, a Debreceni Zenei Egyetem Zeneművészeti Karának műhelyéből, és mintha megismétlődne a történelem! A TanBorEn Ütőstrió – déja vu. Átvitt értelemben az Amadinda gyermeke, mert abból a mozgalomból emelkedik ki az együttes, amit az Amadinda épített fel. Amúgy meg: immár az Amadinda is iskolája a TanBorEn-nek, felső fokon, közös projektekben. Mindez – a három fiatalember tehetségén, művészi leleményességén és kitartásán kívül – a Virtuózok 2019-es különleges szériájának köszönhető, ahol az együtt muzsikálás élménye és követendő példája állt a középpontban. A TanBorEn Ütőstrió jogosan vitte el a pálmát. Örülök, hogy első komoly szólóestjüket a BMC-ben, a kreatív megújulás központjában rendezhetjük meg – néhány héttel diplomájuk megszerzése előtt!”

Batta András

A sorozat másik két időpontja: febr. 17. és márc. 23.

Ajánlatunk


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet támogatására jött létre. Az intézet az ország elismert tüdőgyógyászati centruma, elévülhetetlen érdemei vannak a légzőszervi betegségek megelőzésében, gyógyításában, valamint az ehhez köthető kutatásokban és oktatásban is. Az Alapítvány hozzájárul az intézetben zajló kiemelkedő szakmai munka minőségének támogatásához, valamint a munkahelyi környezet és feltételek fejlesztéséhez.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Ajánló


Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!