Program


CZF5 Cziffra Fesztivál - Lélek és logika - Nyitóest
5

CZF5 Cziffra Fesztivál - Lélek és logika - Nyitóest

A zenéről azt tartják, hogy a legkevésbé megfogható, a legkevésbé racionális művészet. Továbbá azt is, hogy tiszta matematika. Hol az igazság? Lehet, hogy mind a két állítás igaz, még sincs ellentmondás?

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. február 17. hétfő, 19:30

CZF5 Cziffra Fesztivál - Lélek és logika - Nyitóest

A zenéről azt tartják, hogy a legkevésbé megfogható, a legkevésbé racionális művészet. Továbbá azt is, hogy tiszta matematika. Hol az igazság? Lehet, hogy mind a két állítás igaz, még sincs ellentmondás?A kérdésekre két nagy hatású gondolkodó, Pál Feri atya és Vizi. E Szilveszter keresi a választ – egyikük a lélek, másikuk a ráció képviseletében. Természetesen a nyitókoncerten nem maradunk muzsika nélkül: Balogh Kálmán és Lukács Miklós, a cimbalom két zseniális mestere gondoskodik arról, hogy a lélek és a logika „párharcából” egész biztosan a nevető harmadik, a muzsika kerüljön ki győztesen.

Meghívott vendégek:

Pál Feri atya római katolikus pap, mentálhigiénés szakember

Prof. Dr. Vizi E. Szilveszter Széchenyi-nagydíjas akadémikus, orvos, farmakológus

Közreműködik:
Lukács Miklós, Balogh Kálmán (cimbalom)

Műsorvezető: Bősze Ádám

Főszponzor: MVM Zrt.

Ajánlatunk


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

Ajánló


“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!