Program


CSUKÁS-MESE - Összpróba és Kultkikötő Produkció

CSUKÁS-MESE - Összpróba és Kultkikötő Produkció

Van, aki nem ismeri Süsü, Mirr-Murr vagy Gombóc Artúr nevét? Aligha! De ha mégis van olyan pernahajder, aki még nem találkozott velük, hát most itt az alkalom!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. július 24. szombat, 18:00

Kedves Vásárlónk!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy a 2021.07.24-ére, 18 órai kezdéssel a Kulipintyó Villa udvarára meghirdetett CSUKÁS MESE - Kultkikötő Produkció c. előadás új helyszínen, a balatonföldvári Bajor Gizi Közösségi Ház színháztermében kerül megrendezésre, változatlan kezdési időpontban.
Az új helyszín: Bajor Gizi Közösségi Ház és Könyvtár - 8623 Balatonföldvár, Kőröshegyi út 1.

Megértését köszönjük, szeretettel várjuk az előadásra!

----------------

A Kultkikötő elhozza őket a kicsiknek és a kicsit nagyobbaknak. A Csukás István legendás és kevésbé ismert meséiből készült különleges előadás remek szórakozás az egész családnak. A legkisebbek először csodálkozhatnak rá a színház varázsára, az idősebbek; szülők, nagymamák pedig kedves régi emlékeiket eleveníthetik fel a szeretnivaló figurák és a csavaros, szellemes történetek segítségével. Egy színész, egy bábművész, néhány halhatatlan mese és a közelben a Balaton csillogása: nem is kell több a kellemes nyári kikapcsolódáshoz!

Szigorúan csak azoknak, akik hisznek a csodákban!

Szereplők: Hermányi Mariann, Szekeres Máté
Dramaturg: Deres Péter
Díszlet, jelmez: Ondraschek Péter
Rendezőasszisztens: Nagy Viktória
Rendező: Hajdú László

 

Ajánlatunk


Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

Ajánló


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!