Program


CSODASZARVAS MESÉJE - Holdfű Színház

CSODASZARVAS MESÉJE - Holdfű Színház

A fordulatokban bővelkedő szép mesét bábokkal, maszkos játékkal, helyenként pedig élőszereplőkkel jelenítjük meg.
Az 50 perces előadást 4 éves kortól, minden korosztálynak ajánljuk.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. augusztus 19. szerda, 11:00

Az előadás érdekessége, hogy a jól ismert történetet egy kevéssé szokványos szemszögből mutatja be. Mindenki tudja, hogy Hunor és Magyar hogyan találkozott a Csodaszarvassal, aki elvezette őket a magyarok egyik őshazájába. Ám az már kevéssé ismert, hogy ki is volt ez a szarvas valójában, miért indult útnak, hogy eleinket magával csalogassa az akkori Szkítiába.

Épp ezért időzünk Dul király udvarában, megismerkedünk leányaival, Vadrózsával és Harmatgyöngyével, valamint a boszorkánnyal és fiaival, akik leánykérés ürügyén a birodalom megszerzésére törnek. Mert így kezdődik a Csodaszarvas meséje, amelynek az ismert monda a megoldása.

Az előadás tere a folyamatosan változó „mitikus tér”, amelyben a térformák is jelentőséggel bírnak, zenei világa pedig igazi „világzene”, amelyben ősi magyar zenei motívumok is fellelhetők.

Írta:Strausz Tünde
Zene:Nánási Péter
Báb:Fülöp Margó
Előadja a Holdfű Színház:Barna Vanessza, Strausz Tünde, Szíjártó Aurélia

Ajánlatunk


bohózat két felvonásban

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Ajánló


A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai…

Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!