Program


Csiribiri  Halász Judit gyermeknapi koncertje

Csiribiri Halász Judit gyermeknapi koncertje

A „Csirbiri” nagykoncert az azonos című koncertfilm zenei anyagából összeállt válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb dalait.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. május 26. vasárnap, 15:00

Halász Judit közel harminc éve énekli magyar költők verseit, a hazai könnyűzene legjobbjainak megzenésítésében. Generációk cseperedtek fel zenéjét hallgatva.
A koncerten több mint 20 lemez zenei anyagából hallható válogatás, mely csokorba fogja egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb dalait.

A művésznő legfontosabb küldetésének tartja fenntartani a gyerekek magyar költészet iránti érdeklődését, és dalok formájában, észrevétlenül, szórakoztatva tanítani.

Jegyek: 1 500 Ft, 1 900 Ft

9 órától ingyenes kísérő foglalkozások a Kölcsey Központban!

Ajánlatunk


Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Ajánló


Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!