Program


Csillagrablók koncert

Csillagrablók koncert

„A Csillagrablók egy küzdelem azért, hogy a rockzene legalább csak a koncertjeik pillanatára olyan fontosnak tűnjön, mint régen. A Csillagrablók egy sorozatos csapás, hogy végre kívülről jöjjenek a legjobb popszámok. A Csillagrablók egy menekülés a világ elől: aki nem figyel, az itt marad, néz egy szar filmet, iszik egy kólát, és vége.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: január 20. péntek, 21:00

20.00 óra kapunyitás
21.00 óra: előzenekar, majd Csillagrablók koncert

Csillagrablók: műfajfelforgató punk rock, az Exploited és a Blink-182 közös halmazán.

Magatartás: egyes alá. Ének-zene: csillagos ötös.

„A Csillagrablók egy küzdelem azért, hogy a rockzene legalább csak a koncertjeik pillanatára olyan fontosnak tűnjön, mint régen. A Csillagrablók egy sorozatos csapás, hogy végre kívülről jöjjenek a legjobb popszámok. A Csillagrablók egy menekülés a világ elől: aki nem figyel, az itt marad, néz egy szar filmet, iszik egy kólát, és vége.”

A Csillagrablóknak eddig két lemeze jelent meg: Vár a messzeség (2021), Ez már picsarock, na puxy! (2022)

Előzenekar: Kibaszott emberek

A Kibaszott Emberek a Tumo és a Panel Surfers tagjaiból állt össze, nyáron adták első koncertjüket. Első lemezük különleges darab. A repetitív, hol rock and rollosabb, hol zajongósabb "poszt-posztpunk" alapokra Kele Gábor énekbeszéddel adja elő az egészen pompás szövegeket. Ezek általában egy abszurd, szürreális ötletből kibomló kisrealista történetek, pl. az elmosódott fejű emberről megismerünk több kis sztorit is az ovis korától egy végzetes tüntetésig; Patrióta Alízról sem csak azt tudjuk meg, hogy egy villámcsapás következtében elkezdte érdekelni a hazája sorsa, hanem konkrét terveit is, pl.: "ha a Nemzeti Sportbizottság elnöke leszek, mindig azok nyerik majd a versenyeket, akik a legboldogabbak, ha a pályán lehetnek, és el is felejtik, hogy versenyeznek." De van itt hajléktalan főszerkesztő, tanyára költöző közgazdász, magány és államilag támogatott szerelem is. Ugyanakkor a Kibaszott Emberek el tudja kerülni a túlságosan szövegközpontú zenék csapdáját is, a kíséret nemcsak azért van, hogy legyen valami. (A cikk címe idézet az Igazságtartalmak című számból.)

A kedvezményes jegyeket csak a helyszínen tudják megvásárolni a megfelelő igazolások felmutatásával.

A koncert megvalósulását az NKA Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program Kollégiuma támogatta.

Ajánlatunk


Antony Jay és Jonathan Lynn politikai komédiája, amelynek az eredetét jelentő tévésorozat a BBC műsorán aratott világsikert, a hatalom sajátos kulisszái mögé enged betekintést.

A zenekar története 2023. március 11-én újabb fontos állomáshoz érkezik, első magyar zenekarként játszanak Magyarország legújabb, legnagyobb, hipermodern csarnokában, az MVM Dome-ban.

Ajánló


Hello Debrecen! 2023-ban sem hagyunk Titeket retro buli nélkül! A 2022-es sikeres Thomas Anders és Neoton Familia koncert után most…

Csukás István - Bergendy István SÜSÜ, a sárkány kalandjai zenés mesejáték 2 részben

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!