Program


Csík Zenekar
3

Csík Zenekar

A 2013-ben Kossuth-díjjal kitüntetett Csík Zenekarhoz csatlakozik a TÜLK nevű formáció, melynek tagjait összekovácsolja a hagyományok tisztelete és az új utak keresése. Céluk tartalmas, szórakoztató és minőségi zene létrehozása és előadása népzene, különleges hangzásvilág és egyedi ötletek beágyazásával.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. augusztus 14. szerda, 20:00

„Negyed évszázada, hogy a magyar népzenei élet egyik lelkesen tanuló, tudását szeretettel továbbadó, bátran, igényesen alkotó, elismerten népszerű együttese a Csík Zenekar. Ahogyan a szerelem is tud gyönyörű ugyanakkor gyötrelmes lenni, úgy a népzene szeretetében eltelt 25 év is tudott göröngyös útra vinni, illetve egekig felemelő boldogságot adni. Kívánom mindazoknak, akik kíváncsian, figyelemmel kísérik a munkánkat, hogy még sokáig leljenek örömet koncertjeinket az általunk játszott dallamok hallgatásában. Ezzel magunknak is kívánom ezt, hiszen hosszú ideig szeretnénk még mosolygó szemű, boldog, meghatott arcokat látva játszani, tudva, hogy van kinek muzsikáljunk.” - Csík Zenekar

A zenekar tagjai: Majorosi Marianna ének, Barcza Zsolt cimbalom, Bartók József bőgő, Csík János hegedű, Kunos Tamás brácsa, Makó Péter fúvós, Szabó Attila hegedű. 

Ajánlatunk


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!