Program


Cseh Tamás est - Csönded vagyok
3

Cseh Tamás est - Csönded vagyok

CSEH TAMÁS EMLÉKEST - Csönded vagyok

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. november 8. péntek, 19:00

2009-ben elment Magyarország XX. századi krónikása, Cseh Tamás. Az elmúlt években több emlékesten tisztelegtek a zeneszerző énekes munkássága előtt. Ezen megemlékezések közül az egyik legjelentősebb a 2012-ben bemutatott Születtem Magyarországon című koncert volt, ahol Hrutka Róbert hangszerelésével, neves színművészek előadásában hangoztak el a Bereményi Géza, Másik János, Novák János és Cseh Tamás által megírt dalok.
 Az alkotók a Cseh Tamás életmű legfontosabb dalait szeretnék visszahozni a közönségnek egy újragondolt műsorral és új fellépőkkel kiegészülve. A produkció zenei vezetője, a dalok hangszerelője: Hrutka Róbert.  Az ikonikus dalokat most Für Anikó, Nagy- Kálózy Eszter, Udvaros Dorottya, Kálloy Molnár Péter, Nagy Dániel Viktor, Rudolf Péter és Szegezdi Róbert adja elő. 
 
A zenekar: 
 
Hrutka Róbert: gitár, a dalok hangszerelője
Dely Domonkos: ütőhangszerek,vokál
Fehérvári Attila: basszusgitár
Galambos Zoltán: billentyűs hangszerek
Kalmus Felicián: cselló
Markó Ádám: dobok
 
Az előadás hossza 90 perc.
 

Ajánlatunk


Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök gyűjteménye...) állatudvar, nyuszisimogató, magában foglalja a mosdó használatát, játszótérét és a program leírásában szereplő összes szolgáltatást.

Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és szerették.

Ajánló


Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!