Program


CSALÓKA PÉTER - Pupetta Társulat
4

CSALÓKA PÉTER - Pupetta Társulat

45 perces mesejáték, 0-90 éves korig.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. augusztus 22. szombat, 11:00

Egy,  kettő vagy esetleg három legény van talpon e vidéken. Mondjuk lehet, hogy az egyikőjük leány. E jól öltözött legények épp oly csalafinták, mint meséjük hőse a Csalóka Péter, de ők nem csak azokat csapják be akik megérdemlik, hanem titeket is. Avagy nemcsak titeket, hanem magukat is? Ha kíváncsiak vagytok ki tud nagyobbat mondani, vagy hogyan látja el baját a bírónak a felesége, avagy hogyan fér el három nagyhangú dudás egyetlen "csárdában",  akkor köztünk a helyed. Az előadás fonalához sajnos kevés e három lélek, szükség van rád is, hozd el leghangosabb hangod is.

Megvárunk :)

Ajánlatunk


A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök gyűjteménye...) állatudvar, nyuszisimogató, magában foglalja a mosdó használatát, játszótérét és a program leírásában szereplő összes szolgáltatást.

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Ajánló


A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!