Program


Családi mackó nap Boridalok Trió

Családi mackó nap Boridalok Trió

CSALÁDI MACKÓ NAP
Kezdés időpontja: 2023.01.29 10:00

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. január 29. vasárnap, 10:30

10.30-tól BORIDALOK Trió - Interaktív családi koncertje

Varga Bori, a Kiskalász zenekar egyik alapító tagja és a dalok szerzője, ezúttal BORIDALOK néven, a kisebb korosztály számára készített dalos versikéket Süss fel kicsi nap címmel, amelyet követett 2022 decemberében a ZokniPop. A koncert válogatás az eddig megjelent dalokból, amely interaktivitása miatt az egész családnak remek szórakozást nyújt. Bori zenetanári tapasztalata és közvetlen hangvétele közös játékra ösztönzi nemcsak a gyerekeket, hanem az egész családot. A trió egyedi (néhol világzenei, olykor jazz-es) hangzása pedig igazi családias miliőt teremt.

A trió tagjai:

Varga Bori - ének, fúvós hangszerek

Dakos Lilla – zongora, vokál

Hudák Zsófi – nagybőgő, vokál

10.00-12.00 Mézkóstolás, mézvásár, méhészeti eszköz-és ruhabemutató, illetve a mézkészítés fortélyait is megismerhetik a gyerekek a kerületünkben élő Sereg Péter őstermelőtől.

Ez még nem minden! A maci naphoz illő kézműves foglalkozással várjuk a család apraja-nagyját!

Hozd el plüss mackódat, legkedvesebb mackó mesédet vagy versed, öltözz be mackó jelmezbe és tarts velünk!

A legjobb versmondónak és a legcukibb plüssmackóval és legötletesebb mackó jelmezben érkezőnek meglepetéssel kedveskedünk!

Ajánlatunk


„Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki mindent mer, annak lesz igaza! Aki felrúgja a szabályokat, az hozza majd a törvényeket, és aki a legtöbbet meri, annak az igaza lesz a legerősebb. És ráébredtem, hogy a hatalom mindig annak a kezébe kerül, aki hajlandó megragadni. Hogy csak merni kell. Ennyi az egész. És akkor elhatároztam, hogy én merni fogok.”

bohózat két felvonásban

Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az imádott és az üldözött. Evita az ember.

Ajánló


„Jön a fordulat. Tudom. Érzem. Már jön, aki azt fogja kiabálni: Félre! El az útból! És csak özönlik a többi…

Székely Csaba drámaíróként először 2011-ben, a POSZT Nyílt Fórum programjában tűnt fel, ahol Bányavirág című színdarabjáért a Színházi Dramaturgok Céhe…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!