Program


Csak tenyérnyi vér
7

Csak tenyérnyi vér

Az emberi kapcsolatok olyan rétegei, ellentmondásai bontakoznak ki a történetben, melynek kulcskérdése: Tudunk-e szeretni?

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. november 24. vasárnap, 19:30

Csak tenyérnyi vér
(a Másik Produkció bemutató előadása)
Dosztojevszkij A szelíd asszony című műve nyomán

Hölgyeim és uraim! Ránk hangolódtak? Hogy vannak? Jól vannak? Mindenki itt van? Együtt vannak? Minden elcsendesedett önök körül? Megvan a belső béke? Csak rám figyelnek, ugye? Figyeljenek jól, mert ma is történelmet írunk!
Aki nálunk itt, ebben a műsorban fellép, és eddig híres volt, az mostantól még híresebb lesz,
ha ismeretlen volt, holnapra már a sarki fűszeres is tudni fogja, ki az illető! És hogy ki az illető? Képzeljenek el egy férjet, aki imádja a feleségét. Egy férj, aki minden nap hajnalban kel, egész nap dolgozik, oszt-szoroz, és minden körülmények között kedves az ügyfelekkel. Két dolog számít az életében: imádott felesége és az üzlet.
Az üzlet, ami a szép és nyugodt családi élet záloga. Zálogos.

És van egy lány...Egy szegény, kiszolgáltatott lány, aki menedéket, anyagi biztonságot talál az öregedő
zálogház-tulajdonosnál. Mindenki megkapja, amire vágyik, a lány menedéket, a férfi a lányt... Viselkedésük szelíd és udvarias. A vége mégis halál. Csak tenyérnyi vér. Gyilkos és áldozat.
Gyilkos vagy áldozat? Ki ölt meg kit? Hölgyeim és uraim! A döntés ma is az Önök kezében van!
Akkor hát: Showtime!

Az emberi kapcsolatok olyan rétegei, ellentmondásai bontakoznak ki a történetben, melynek kulcskérdése: Tudunk-e szeretni?

Szerző: Tallér Edina.
Szereplő: Gerner Csaba
Rendező: Gerner Csaba, Viktor Balázs

Az előadás hossza: kb. 80 perc

Ajánlatunk


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

Ajánló


..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!