Program


Coda Nostra Big Band koncert

Coda Nostra Big Band koncert

Klasszikus swing, jazz és latin dallamok big bandre hangszerelve.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. február 16. vasárnap, 18:00

A Coda Nostra Big Band 2008-ban alakult egy baráti társaságból. Az együtt zenélés örömén kívül, működésünk lényegének tartjuk, hogy minél szélesebb réteggel ismertessük és kedveltessük meg a nagyzenekari jazz-t (big band). Hiszünk abban, hogy így hozzájárulunk az igényes élőzenei kultúra fejlődéséhez. A zenekar vezetője Varga Botond, művészeti vezetője Pázmándi Gergely, énekel Kész Petra.

Repertoárunkban a hagyományos swing-es big band muzsika mellett a latin és modernebb jazz darabok egyaránt megtalálhatók. Törekszünk arra, hogy repertoárunk egyre nagyobb részét alkossák magyar szerzők / hangszerelők művei, valamint Magyarországon kevésbé ismert, de nagyszerű könnyűzenei darabok.

Zenészeink Hivatásos és amatőr zenészek, akiket az együtt zenélés szeretete, fellépések- és közös utazások élményei valamint a barátság tartanak össze." ( Coda Nostra Band: Bemutatkozó)


A KONCERT A KULTÚRHÁZAK ÉJJEL-NAPPAL RENDEZVÉNYSOROZAT RÉSZE.

Ajánlatunk


Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az imádott és az üldözött. Evita az ember.

Halász Judit színészi pályafutásával párhuzamosan új műfajt teremtett előadóművészként. Magyar költők verseit évtizedek óta énekli – a magyar könnyűzene legjobbjainak megzenésítésében – méghozzá gyermekeknek. Generációk nevelkedtek fel lemezeinek hallgatása közben.

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Ajánló


Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!