Program


Cimbalogh Trió
2

Cimbalogh Trió

Balogh Kálmán sok különböző zenekarban bizonyította már, milyen kiváló és sokoldalú művésze a cimbalomnak. A Cimbalogh Trió elnevezésű formációjában – lévén az három tagú – többi zenekarához mérten is kiemelten nagy szerep jut az egyes hangszereknek. Lakatos Róbert a zenekar hegedűse, aki brácsán is egyaránt kiváló, egyben a méltán népszerű Rév együttes vezetője, amely szülővárosáról, Révkomáromról kapta a nevét.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. december 12. szombat, 20:00

Cimbalogh Trió

Közreműködik:
Balogh Kálmán - cimbalom
Lakatos Róbert - brácsa, hegedű
Novák Csaba - nagybőgő

Balogh Kálmán sok különböző zenekarban bizonyította már, milyen kiváló és sokoldalú művésze a cimbalomnak. A Cimbalogh Trió elnevezésű formációjában – lévén az három tagú – többi zenekarához mérten is kiemelten nagy szerep jut az egyes hangszereknek. Lakatos Róbert a zenekar hegedűse, aki brácsán is egyaránt kiváló, egyben a méltán népszerű Rév együttes vezetője, amely szülővárosáról, Révkomáromról kapta a nevét. Lakatos a zenekar többi tagjához hasonlóan a kísérő és a szóló szerepet váltogatja hangszerén. A bőgős Novák Csaba ugyanakkora tekintélyt vívott ki magának a world music terén, mint az autentikus népzenét játszó zenekarokban, kiváló hangszereléseket készített, rengeteg zenekarba és énekes produkció kíséretébe hívják.

A Cimbalogh Trió zenéje legalább olyan játékos, mint a formáció elnevezése. Repertoárjukban szinte az összes Kárpát-medencei zenei dialektust bejárják. Önfeledten húzzák a szatmárit talpalávalónak, hogy azután mély történelmi rétegeket villantsanak fel egy klezmer számban, és végül boogie-woogie kíséretbe oldják fel a decsi verbunkost. Zenéjük velejét az ördöngös virtuozitás mellett a felszabadult zenei humor, sőt, önirónia adja.

FIGYELEM!
A jegyek nem helyre szólnak, az asztalfoglalás érkezési sorrendben történik.
Egy asztalnál egy néző foglalhat helyet. A székek 1,5 méteres távolságban vannak elhelyezve.
Előzetes asztalfoglalást nem áll módunkban felvenni.

Ajánlatunk


Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és szerették.

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

Ajánló


Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!