Program


Chameleon Jazz Band feat. Nagy Ádám

Chameleon Jazz Band feat. Nagy Ádám

A Chameleon Jazz Band visszatér Buda legizgalmasabb rendezvényhelyszínére, a zugligeti Lóvasút peronjára, ahol kedves közönségünkkel EGYÜTT, egy szórakoztató örömkoncerttel zárjuk a nyarat.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. augusztus 30. kedd, 19:00

Az est különleges vendége Nagy Ádám gitáros-dalszerző, a magyar könnyűzenei élet megkerülhetetlen alakja, a legendás Roy & Ádám Trió, valamint a Wörk Projekt formáció alapítója.

Az Artisjus-díjas Bálint Rezső harsonaművész és fiatal, lendületes csapata az elmúlt években 9 európai ország több mint 50 városának közönségét szórakoztatta. A koncert vázát a 2020-ban debütáló, saját szerzeményeket tartalmazó “STORIES” album és a 2021. őszén megjelent “LIVE FROM TOKAJ” című koncertfilm dalai adják, amit fülbemászó, énekes slágerek is színesítenek. A baráti hangulatú, közönségközpontú est egyszerre idézi meg New Orleans füstös bárjainak hangulatát, a funky zene és a jazz-rock fénykorát, valamint a dallamos jazz-világ lágy ringását.

Bálint Rezső | harsona, ének
Birinyi Márk Ádám | zongora
Sárosi Áron | basszusgitár
Telek Attila | dob

Ajánlatunk


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

bohózat két felvonásban

Ajánló


Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének…

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!