Program


ByeAlex - Cselló és zongora Márta Alex szerzői estje

ByeAlex - Cselló és zongora Márta Alex szerzői estje

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 12. szombat, 19:00

Márta Alex (ByeAlex) szerzői estje, Demkó Mátyás klasszikus zongoraművész és Friderikusz Péter csellista kíséretében. ByeAlex, Slepp, Senkise és egyéb olyan dalok hallhatók majd, amelyekhez Alexnek meghatározó köze volt (van) a múltban/jelenben! Bár korábban már több kislemeze megjelent, valójában az Eurovíziós Dalfesztivál 2013-as magyar nemzeti válogatójában, A Dalban tett szert ismertségre. Ő képviselte Magyarországot a 2013-as Eurovíziós Dalfesztiválon Malmőben a Kedvesem című saját szerzeményével, melyből Palásti Kovács Zoltán készített remixet – a versenyen 10. helyezést ért el. A Kedvesem című számot Németország szavazói a dalverseny legjobb dalának értékelték, Svájc és Finnország közönsége a második, az albánok pedig a harmadik helyre szavazták meg. Ezzel ByeAlex Magyarország harmadik legjobb eredményét érte el az addigi Eurovíziós Dalversenyeken való részvétel összesítésében.

 

Jegyár: 3900 Ft, 3500 Ft

Ajánlatunk


Richardnak valami hiányzik a munkahelyére való mindennapi ingázáson és a családi életen túl. Mígnem egy szép napon, hazafelé tartva a vonatablakból észrevesz egy titokzatosan vonzó, fiatal nőt...

A Budapesti Operettszínház kiemelten fontosnak tartja, hogy támogassa autista embertársainkat a minél teljesebb élet megteremtésében és megélésében, ezért – ahogyan immár hagyománnyá vált – idén is gálakoncertet rendez az Együtt az Autistákért Alapítvány javára.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!