Program


Budapesti Vonósok - Operajátszóház III. - A 2020. március 28-i Operajátszóház III. pótlása

Budapesti Vonósok - Operajátszóház III. - A 2020. március 28-i Operajátszóház III. pótlása

A Budapesti Vonósok pótló előadása előadása 6-10 korú gyermekek részére. G. Donizetti: Csengő

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. december 5. szombat, 15:00

 

Az Operajátszóház egy olyan interaktív foglalkozás, ahol a gyerekek megtanulják aktívan, játszva hallgatni az operát. Az énekesek és a zenekar közelsége szó szerint kézzel foghatóvá teszik számukra az élményt. Göttinger Pál rendező garantálja az aktív részvételt, Dinyés Dániel pedig az operák zenei mondanivalóját próbálja megvilágítani közérthetően. Az előadások a Budapesti Vonósok Kamarazenekarra épülnek, rajtuk keresztül tehető még inkább élővé a zenei megvalósítása az áriáknak, duetteknek. A koncerteken mindig két énekes szerepel, együtt játszva a gyerekekkel, és a gyerekek a közönség szerepe helyett megtanulhatnak együttműködni, fellépni az operaénekesekkel. A múlt évadban elmaradt előadás pótoljuk, és egyben invitáljuk családjaikat a 2021-ben tervezett bérletünkre.

 

Kolonits Klára – szoprán

Cseh Antal – basszbariton

karmester: Dinyés Dániel

 

játékmester: Göttinger Pál

Ajánlatunk


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi különbségek komoly kérdéseit járja körül, és ez a világ első operettje, mely nem vidám végkifejlettel zárul.

Ajánló


"Az improvizációval és interaktivitással fűszerezett, porcukor illatú estén felülünk az érzelmi hullámvasútra, és hősünkkel együtt fejest ugrunk egy különös kalandokkal…

Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!