Program


Bright Christmas // Bright Vibes Singers

Bright Christmas // Bright Vibes Singers

Együttesünk májusi bemutatkozása után újra koncertet ad, melynek témája mi más lenne, mint a karácsony. A dalokat nagy műgonddal válogatta össze az együttes még a nyáron, melyekben a karácsony színeit, árnyalatait, csillogó hangjait és szellemiségét igyekszünk megmutatni. Hiszünk abban, hogy a legszebb ajándék, amit adhatunk, a szeretet, a zene ünnepi csomagolásával.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. december 9. péntek, 19:00

A karácsony egy különleges alkalom arra, hogy szeretteinket és/vagy régen látott családtagjainkat újra összehozzuk, hogy az otthon melegében - vagy akár egy koncert keretén belül - adjunk hálát a lassan véget érő esztendőnek. A Bright Vibes Singers 6 tagú acappella együttes alig egy éve alakult, és máris második repertoárunkat mutatjuk be a közönségnek, melyben a karácsony színeit, árnyalatait, csillogó hangjait és szellemiségét igyekszünk megmutatni. Hiszünk abban, hogy a legszebb ajándék, amit adhatunk, a szeretet, a zene ünnepi csomagolásával.

Ajánlatunk


Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Ajánló


Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról.…

Örkény István az életéről Elmondja: Mácsai Pál

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!